Schalke odbio Tottenhamovu ponudu za Sanea

Osam i po miliona je premalo

Schalke odbio Tottenhamovu ponudu za Sanea

Mlada nada Schalkera Leroy Sane je prošle sezone dospio u centar pažnje sjajnim partijama koje je pružao za mladi tim kluba iz Gelsenkirchena.

Osim toga, odigrao je i nekoliko seniorskih utakmica na vrhunskom nivou, što se posebno odnosi na gostujuću utakmicu protiv Real Madrida, kada je Schalke slavio na Santiiago Bernabeu.

Ovog mladića je u svojim redovima želio vidjeti Tottenham, ali je njihova ponuda odbijena. Klub iz sjevernog Londona je za Sanea ponudio 8.5 miliona funti a to je, prema mišljenju čelnih ljudi Schalkea, premalo.

Leroy Sane je rođen 11. januara 1996. godine u Essenu, a u Schalke je stigao kao 12-godišnji dječak. U bundesligaškoj karijeri je za sada odigrao 14 utakmica, a postigao je tri pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti