Schalke odustao od dovođenja Tadića
FOTO: EPA

Ostaje u Southamptonu

Schalke odustao od dovođenja Tadića

Za Southampton će i sljedeće sezone nastupati srbijanski reprezentativac Dušan Tadić (27). 

Jedan od tri najbolja asistenta u prethodne dvije godine u Premiershipu će prema pisanju britanskih medija potpisati novi ugovor sa Southamptonom, a to ujedno znači da od transfera u Bundesligu neće biti ništa. 

U proteklom periodu se intenzivno pisalo o tome da će Tadić pojačati Schalke, međutim tim iz Gelsenkirchena je odustao od transfera i namjere da ponudi bilo kakvu sumu novca za njegove usluge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Southamptonu su spremni zadržati Tadića i navodno mu spremaju dugoročni ugovor. Tadić je na Otok stigao 2014. godine nakon što je prethodno nosio dresove Twentea, Groningena i Vojvodine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi