Schalke remizirao protiv Kolna, Kolašinac igrao cijeli meč

Utakmica 21. kola Bundeslige

Schalke remizirao protiv Kolna, Kolašinac igrao cijeli meč

E. Čaušević

Fudbaleri Schalkea remiziralni su večeras na gostovanju protiv Kolna (1:1) u okviru 21. kola njemačke Bundeslige.

Schalke je na odličan način otvorio večerašnji meč jer je već u drugoj minuti utakmice stigao do prednosti. Caligiuri je bio asistent, a mrežu Kolna zatresao je Schopf. Ipak, domaći su uspjeli da izjednače u samom finišu prvog poluvremena.

Osako je upisao asistenciju, dok je strijelac bio ko drugi nego Modeste. U drugom poluvremenu obje ekipe imale su nekoliko dobrih prilika da osvoje cijeli plijen, ali se rezultat nije mijenjao.

Bh. reprezentativas Sead Kolašinac odigrao je svih 90 minuta u dresu Schalkea. Koln je sada sedmi na tabeli Bundeslige sa 33 boda, dok je Schalke na desetom mjestu sa 26 bodova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 21. kolo:

Koln - Schalke 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi