Schalke u prijateljskom susretu bolji od Stokea

Schalke u prijateljskom susretu bolji od Stokea

O. Lekić

Prijateljski susret danas su odigrali Schalke našeg Seada Kolašinca i Stoke našeg Asmira Begovića, a nakon 90 minuta slavila je njemačka momčad s 2:1.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Stoke je stigao do prednosti u 55. minuti kada je mrežu Schalkea pogodio pogodio Bojan Krkić.

Međutim, samo tri minuta kasnije Schalke dolazi do izjednačenja preko Matipa, a pet minuta prije kraja Barnetta pogađa za pobjedu njemačke ekipe.

Begović je branio u prvom poluvremenu i svoj posao je odradio na fenomenalan način, dok je Kolašinac susret počeo na klupi, a u igru je ušao u 40. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.