Schick do suza nasmijao navijače Rome svojom izjavom

Priznao šta mu je cilj u karijeri

Schick do suza nasmijao navijače Rome svojom izjavom

E. Čaušević

Mladi češki napadač Patric Schick ovog ljeta stigao je kao veliko pojačanje iz Sampdorije u Romu.

Međutim, Schick od dolaska na Olimpico ima ogromnih problema s povredom, te zbog toga gotovo da nije uspio zaigrati u dresu novog kluba. Iako se prije nekoliko dana trebao vratiti na teren iz Rome su saopštili da se češki napadač još uvijek nije u potpunosti oporavio, te što je najgore da ne znaju tačno ni šta ga muči.

Iako je u Romu stigao tek ljetos čini se da Schick već razmišlja o odlasku. Međutim, njegove želje još uvijek su nestvarne i jasno je da će se morati dobro potruditi kako bi se dokazao u Romi u narednom periodu. Što se tiče navijača Rome oni su poručili da su se samo dobro nasmijali na ovu izjavu Schicka.

"Nadam se da ću za nekoliko godina biti u većem klubu i imati veću platu. To mi je motiv za igru. Ne znam gdje će to biti, ali želja su mu Barcelona, Real Madrid ili Manchester United", poručio je Schick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi