Schick stigao u Torino na ljekarske preglede
Juventus.com

Novo ime u Juventusu

Schick stigao u Torino na ljekarske preglede

Mladi češki fudbaler Patrick Schick doputovao je u Torino na ljekarske preglede. 

Schick je rano jutros viđen u prostorijama Stare dame, gdje trenutno obavlja medicinske preglede, poslije čega ga još samo potpis dijeli od ozvaničenja saradnje sa aktuelnim italijanskim prvakom. 

Informaciju je potom objavio i Juventus na svojoj zvaničnoj stranici, a prema ranijem dogovoru, Schick će potpisati petogodišnji ugovor prema kojem bi mu na godišnjem nivou trebalo da legne po 1.500.000 eura neto, bez bonusa. 

Stara dama je Sampdoriji za usluge ovog golgetera platila 25 miliona eura na ime obeštećenja. Trener Massimiliano Allegri će odlučiti u narednim danima hoće li Schick ostati u Juventusu iduće sezone, ili će u Sampdoriji igrati kao posuđen igrač. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Sampdorije mladi Schick je još igrao u praškoj Sparti. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti