Schick u sastavu Rome za utakmicu protiv Verone

Trener potvrdio kako će Florenzi startovati

Schick u sastavu Rome za utakmicu protiv Verone

E. Ganibegović

Roma će danas odigrati svoju utakmicu protiv Verone, a svoje mjesto u sastavu je zauzeo i Patrik Schick.

Češki napadač je na kraju transfer roka stigao kao veliko pojačanje u ekipu iz Rima, ali zbog povrede još nije upisao niti jedan nastup za novu ekipu.

Novi igrač Rome nije nastupao u utakmici protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka, ali sada je uključen u sastav protiv Verone.

Osim Schicka koji je uvršten u sastav, trener Vučiće Eusebio Di Francesco je potvrdio kako će za ekipu startovati Alessandro Florenzi, koji se na početku sezone vratio nakon teške povrede. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U sastavu Rome se nalaze sljedeći igrači: Becker, Lobont, Skorupski, Castan, Fazio, Kolarov, Manolas, Moreno, Juan Jesus, Bruno Peres, De Rossi, Florenzi, Gonalons, Nainggolan, Pellegrini, Gerson, Strootman, Defrel, Džeko, El Shaarawy, Perotti, Schick i Under. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije