Schmeichel: Još uvijek ništa nismo osvojili

Danac smiruje situaciju

Schmeichel: Još uvijek ništa nismo osvojili

Ekipa Leicester Cityja igra sezonu iz snova i trenutno se nalaze na liderskoj poziciji Premiershipa.

Lisice imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Tottenhama i veliku su favoriti da će na kraju osvojiti ovo takmičenje.

Danski golman na golu Leicestera Kasper Schmeichel poručuje da njegov tim još uvijek nije osvojio ništa, te da je sljedeći meč veoma bitan za njih.

"Mi još uvijek ništa nismo postigli u našim očima. Želimo da na visokom nivou završimo sezonu i sljedeći meč je ključan za nas. Ja i moji saigrači dajemo 100 posto naših mogućnosti u svakom meču i to nam se za sada isplaćuje. Uživamo u ovome i zbog ovakvih stvari i igrate fudbal", rekao je Kasper.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podjetimo da ekipa Leicestera sljedeći meč igra sutra i to na domaćem terenu protiv West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi