Scholes imenovao najboljeg igrača s kojim je igrao

Izbor nije bio lak

Scholes imenovao najboljeg igrača s kojim je igrao

Legendarni vezista Manchester Uniteda Paul Scoles morao je dati odgovor na veoma teško pitanje - ko je najbolji fudbaler s kojim je ikada igrao.

Pitanje je veoma teško jer je legendarni Scholes igrao sa zaista mnogo velikih zvijezda ovog sporta tokom svoje karijere u Manchester Unitedu.

Ipak, on je odlučio da izabere Velšanina Ryana Giggsa s kojim je dugo godina dijelio svlačionicu.

"Izabrao bih Giggsa. Mislim da bi barem 25 fudbalera mogao da izaberem u ovom trenutku, ali Giggs je ipak broj jedan. On je igrao sjajno u velikim evropskim mečevima poput onih protiv Juventusa ili Barcelone", rekao je Scholes i nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je bi briljantan fudbaler. Može urtaditi sve - postizati golove, asistirati, igrati dobru odbranu ili biti dobar u duelima".

Podsjetimo da je Scholes u dresu Manchester Uniteda odigrao 718 mečeva te je postigao 155 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi