Scholes predložio Manchester Unitedu tri pojačanja
FOTO: EPA

Legendarni engleski veznjak

Scholes predložio Manchester Unitedu tri pojačanja

Legendarni Paul Scholes je čelnicima Manchester Uniteda predložio koje igrače trebaju angažovati za povratak u vrh evropskog i engleskog nogometa. 

Manchester United se već u posljednjih nekoliko sezona uzaludno pokušava vratiti na stari nivo, a defanzivan stil igre koji gaji trener Louis van Gaal je već nekoliko puta kritikovan od strane Paula Scholesa.

"Ovo nije Manchester United kojeg ja poznajem. Ne sviđa mi se stil igre koji forsira Van Gaal, igramo previše defanzivno. U igri nema rizika i kreativnosti i to nije nogomet kojem se radujem", kazao je Scholes i potom dodao:

"Ako se Manchester United želi ubrzo vratiti među evropske velikane mora angažovati tri svjetska igrača. Jedan od njih je Luka Modrić, a bilo bi dobro angažovati još Varanea i Pogbu. Obojica su sjajni i predstavljali bi velika pojačanja za naš klub", izjavio je bivši reprezentativac Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Scholes je za Manchester United nastupao do 2013. godine i tokom ere na Old Traffordu je osvojio ukupno 25 trofeja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije