Scholes savjetovao Mourinhu koga da dovede

Legenda Crvenih đavola

Scholes savjetovao Mourinhu koga da dovede

Nekadašnji engleski reprezentativac Paul Scholes predložio je dvojicu igrača Joseu Mourinhu. 

Scholes se svojevremeno zlatnim slovima upisao u historiju Manchester Uniteda i njegova riječ i danas ima težinu u Manchester Unitedu. Iz tog razloga on je odlučio savjetovati Joseu Mourinhu da na kraju sezone mora dovesti vrhunskog napadača koji bi rasteretio Ibrahimovića.

Po tom pitanju, Scholesovi favoriti su Sergio Aguero i Antoine Griezmann. 

"Manchester United je samo nekoliko igrača 'daleko' od onog što mu je potrebno. Prije svih bi doveo jednog kvalitetnog veznjaka, ali i napadača koji bi rasteretio Ibrahimovića. Moj izbor su Aguero ili Griezmann.To bi bila dobra kupovina", kazao je Scholes za tamošnje medije, te dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Treba sačekati duele sa Tottenhamom, Cityjem, Chelseajem i Arsenalom, pa vidjeti da li je potrebno i pojačanje u središnjem dijelu zadnje linije. S druge strane, bekovi nisu problem, ni lijevi, ni desni", dodao je Sscholes. 

U engleskom prvenstvu Manchester United se trenutno nalazi na šestoj poziciji i za vodećim Chleseajem zaostaje 12 bodova. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi