Scott Sinclair želi napustiti City
Foto: EPA

Ne igra skoro nikako

Scott Sinclair želi napustiti City

E. Škorić

Krilni nogometaš Scott Sinclair odlučan je da napusti Manchester City.

Sinclair nije zadovoljan svojim statusom na Etihadu budući da na njega trener Manuel Pellegrini ne računa skoro nikako ili jako malo.

“Posljednje dvije sezone su razočaravajuće za mene. Pokušavam raditi i napredovati što je više moguće, nadati se da ću dobiti šansu, ali sada mi je teško zaigrati makar jednu utakmicu”, rekao je Sinclair, dodavši:

“Ne dobijam priliku da u Cityju pokažem zašto sam doveden. Tijekom zimme moram promijeniti stvari i donijeti neke važne odluke”.

Od dolaska iz Swanseaja 2012. godine, Scott je odigrao svega 11 utakmica u Premiershipu, a ugovor sa Cityjem veže ga do ljeta 2016. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.