Sead Kolašinac igra protiv Borussije, neće biti kažnjen

Keller ipak ne može bez Kolašinca

Sead Kolašinac igra protiv Borussije, neće biti kažnjen

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i defanzivac Schalkea, Sead Kolašinac igrat će u susretu 32. kola njemačke Bundeslige protiv Borussije Moenchengladbach.

Podsjetimo Kolašinac je prema pisanju njemačkog Bilda u noći sa utorka na srijedu u ranim jutarnjim satima uslikan u noćnom klubu sa saigračem Felipeom Santanom. Međutim naš igrač neće biti kažnjen, jučer je stigao prvi na trening, a isti je napustio posljednji. Trener Rudara Jens Keller odlučio je da protiv Borussije ne igra bez defanzivca. 

"Obojica znaju da su napravili grešku. Moraš se pripremati profesionalno i biti pravi profesionalac. Međutim ako imaju snage za utakmicu u nedjelju onda je sve uredu," rekao je fudbaler Schalkea, Roman Neustädter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.