Seaman: Hart je najbolji golman Engleske

Legenda Arsenala i reprezentacije Engleske jasan

Seaman: Hart je najbolji golman Engleske

D. Rakanović

Nekadašnji golman reprezentacije Engleske David Seaman vjeruje da je Joe Hart i dalje najbolji golman kojeg ima reprezentacija Engleske. 

Legenda Arsenala Seaman tvrdi da bilo koja potencijalna zamjena za Harta nije ni blizu tako dobra.

Hart je pred početak ove sezone postao višak u Manchester Cityju, jer Pep Guardiola nije ozbiljno računao na njega, pa je on pred kraj ljetnog prelaznog roka otišao u Torino na posudbu.

Seaman i dalje vjeruje da Hart, koji je nastupio 68 puta za reprezentaciju, ima budućnost u nacionalnom dresu Engleske.

"Znam da je Joe dobar golman. Uvijek sam ga izuzetno cijenio, ne samo zbog onoga što radi na terenu, ali i zato kako reaguje iz grešaka i prepreka, a imao ih je nekoliko.  Nije imao najbolje Europsko prvenstvo, ali je reagovao ispravno nakon toga", rekao je Seaman.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Hart je pozvan za predstojeće utakmice Engleske protiv Njemačke i Litvanije, a Seaman je uvjeren da će se Hart naći na terenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti