Sedmično zarađuje 240.000 eura, a evo kakve kopačke nosi

Kinezi mu se dive

Sedmično zarađuje 240.000 eura, a evo kakve kopačke nosi

Teme:

Jedan od fudbalera koji tokom prošle godine nije odolio zovu kineskih miliona je brazilski reprezentativac Ramires Santos do Nascimento. 

Brazilac je nakon epizode u Chelseaju odlučio doći u Jiangsu Suning u kojem sedmično zarađuje 240.000 eura, a iako su mnogi s podsmijehom reagirali na njegove tvrdnje mu novac nije na prvom mjestu, čini se da je zaista tako. 

Da se radi o skromnom igraču Kinezi su mogli vidjeti protekle sedmice kada je Ramires igrao protiv Shandong Lunenga. Tamošnjoj javnosti nije prošao nezapaženo detalj na Ramiresovim kopačkama koje su bile - zakrpane. 

Na društvenim mrežama Kinezi su ubrzo počeli iskazivati svoje divljenje, a ovo su samo neki od komentara:

"On je najskromnija zvijezda koju sam ikad vidio u životu. Kako ponizan igrač", "Iza ove zašivene kopačke mora biti neka lijepa priča. Rasturio je!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi