Seedorf: Poraz u El Clasicu je kao sahrana za Real

Smatra da Ronaldo treba biti lider

Seedorf: Poraz u El Clasicu je kao sahrana za Real

Nekadašnji nogometaš Real Madrida Clarence Seedorf rekao je da je poraz Real Madrida u El Clasicu došao kao sahrana, ali da sada Cristiano Ronaldo mora pokazati ko je lider kluba.

On je za špansku "Marcu" rekao da Real Madrid prošlog ljeta nije trebao otpustiti Ancelottija, ali da je sada gotovo i da se treba pružiti podrška Benitezu.

"Možda Real Madrid nije trebao otpustiti Ancelottija, ali gotovo je sad. Benitez je osvojio Ligu šampiona sa timom koji je dosta slabiji od Reala i on mora dobiti podršku. Kada Real izgubi u El Clasicu to izgleda kao sahrana. Ti porazi mnogo bole, ali moraju da se prebrode", rekao je Seedorf i dodao:

"Real Madrid imao veoma jak tim i prošla je samo godina i pol dana otkad su bili prvaci Evrope. Imaju spoj kvaliteta i iskustva i vjerujem da će se boriti za titule u Primeri i Ligi šampiona. Ronaldo se sada treba pokazati kao lider i primjer svima. Zajedno sa trenerom i predsjednikom mora preuzeti kontrolu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je trenutno na trećem mjestu Primere sa šest bodova zaostatka za liderom Barcelonom i dva za gradskim rivalom Atleticom. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.