Seferović potpisao trogodišnji ugovor sa Eintrachtom

Švicarski napadač bh. korijena

Seferović potpisao trogodišnji ugovor sa Eintrachtom

Posljednjeg dana jula dvojica švicarskih reprezentativaca potpisala postavili su članovi bundesligaških klubova. Nakon što je Valon Behrami iz Napolija prešao i redove HSV-a, ekipu Eintracht Frankfurta pojačao je Haris Seferović, nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Napadač Švicarske reprezentacije prošlu sezonu je kao fudbaler pod ugovorom sa italijanskom Fiorentinom proveo na posudbi u Real Sociedadu.

Strijelac gola u posljednjim trenucima duela sa Ekvadorom, koji je Švicarskoj donio zaradu od 3,9 miliona franaka na proteklom Mundijalu, potpisao j trogodišnji ugovor sa Eintrachtom iz Frankfurta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti