Šehić i Qarabag nisu uspjeli iznenaditi Inter

Inter slavio sa 2:0

Šehić i Qarabag nisu uspjeli iznenaditi Inter

Inter je slavio i drugu utakmicu u grupi F Evropske lige, a bolji je bio od Qarabaga, našeg Ibrahima Šehića. Rezultat je na kraju glasio 2:0 za talijanski tim čime je Inter došao do nove pobjede. U drugoj utakmici grupe, St. Etienne i Dnipro su odigrali bez golova.

 Inter je u prednost stigao u 18. minuti kada je D'Ambrossio pogodio za 1:0. Ovaj igrač je natrčao na jednu odbijenu loptu i sa nekih 18-19 metara savladao Šehića koji je mogao bolje intervenisati. Na drugi gol se čekalo do samog finiša utakmice kada je Icardi na asistenciju Osvalda pogodio za konačnih 2:0 u 85. minuti. 

Inter sada ima šest bodova i čini se da je vrlo blizu prolaska u drugu fazu, dok je Qarabag ostao na jednom osvojenom bodu. St. Etienne sa dva remija bez golova drži drugu poziciju iza Intera sa dva osvojena boda.

Evropska liga, grupa F

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inter - Qarabag 2:0
St. Etienne - Dnipro 0:0

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.