Šehić: Inter je izuzetno jak, ali nikad se ne zna

Bh. golman pred gostovanje na San Siru

Šehić: Inter je izuzetno jak, ali nikad se ne zna

Bosanskohercegovački internacionalac Ibrahim Šehić i njegov tim Qarabag uživaju u pravoj fudbalskoj bajci.  Tim iz Azerbejdžana u četvrtak će gostovati na San Siru, gdje će u okviru grupne faze Evropa lige odmjeriti snage sa milanskim Interom.

Izjavu pred ovaj susret za službenu stranicu UEFA-e dao je naš Ibrahim Šehić, koji je istakao da protivnički tim slovi za jakog protivnika, ali se nada da bi njegov Qarabag mogao iznenaditi. 

„Svjesni smo da je naš protivnik izuzetno jak, ali nikad se ne zna kako ćemo odigrati protiv jednog od najvećih italijanskih klubova. Nismo pod pritiskom i pokušat ćemo uživati u našoj igri, koja će pokazati da imamo sastav vrijedan poštovanja“, izjavio je Šehić.

Podsjetimo, Qarabag je u prvoj utakmici odigrao neriješeno s francuskim St. Etienneom(0:0), a Šehić se i u ovom susretu istakao fantastičnim intervencijama kojima je svoju mrežu sačuvao netaknutom. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.