Šehić osvojio novu titulu sa Qarabagom

Reprezentativac BiH

Šehić osvojio novu titulu sa Qarabagom

Rezervni golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić nastavio je nizati uspjehe sa svojim Qarabagom. 

Qarabag je gostujućom pobjedom nad Interom iz Bakua (0:3) dva kola prije kraja sezone osigurao četvrtu u nizu titulu prvaka Azerbejdžana, s obzirom da ima prednost od nedostižnih sedam bodova ispred drugoplasirane Gabale. 

Velike zasluge za to pripadaju svakako i Šehiću, koji je u ovom klubu od 2013. godine, a vrijedi istaknuti da je ove sezone branio na gotovo svim mečevima za Qarabag. 

Ipak, veliko je pitanje da li će Šehić biti i naredne sezone na golu ovog kluba. U inostranim medijima pojavile su se špekulacije da za Qarabag potpisati proslavljeni turski golman Volkan Demirel, aktuelni golman Fenerbahčea, s kojim su navodno dogovoreni uvjeti transfera. 

Šehić je pored Qarabaga u dosadašnjoj karijeri još branio za Željezničar i turski Mersin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi