Šehić sa Qarabagom jesenji prvak

Vraća se u formu

Šehić sa Qarabagom jesenji prvak

A. Beganović

Odigrano je 18. kolo fudbalskog prvenstva Azerbejdžana, a tituom jesenjeg prvaka okitio se Qarabag na čijem golu stoji potencijalni bosankohercegovački reprezentativac Ibrahim Šehić.

Momčad nekadašnjeg člana naše reprezentacije i bivšeg golmana Željezničara, Ibrahima Šehića, danas je na svom terenu sa 2:0 savladala Inter Baku.

Pogotke za Qarabag postigli su Nadirov i Richard, a Šehić je prema izvještajima kolega iz Azerbejdžana bio sjajan, odnosno napadače Intera je dovodio do ludila.

U ostalim susretima 18. kola postignuti su sljedeći rezulteti: Qabala - Baku 2:0, Khazar - Sumqayrt 4:3, AZAL - Neftči 2:1, Ravan - Simurq 0:3.

Tabela: Qarabag 36, Qabala 35, Neftči 34, Inter Baku 27, Baku 27...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.