Sejad Salihović propušta i duel s Paderbornom
Foto: epa.eu

Nastavlja se agonija bh. reprezentativca

Sejad Salihović propušta i duel s Paderbornom

U vikendu koji je pred nama u njemačkoj Bundesligi na rasporedu su utakmice 9. kola, a ekipi Hoffenheima u goste stiže novajlija Paderborn koji je u prošlom kolu na domaćem terenu slavio protiv Eintrachta nakon što su gubili sa 0:1.

"Novajlija neće uspjeti svojom 'dječijom pričicom', kako su oni samo učesnici i kako žele sačuvati svoj status u Bundesligi, da nas zavaraju", rekao je trener Hoffenheima Markus Gisdol, te dodao:

"Paderborn je sasvim zasluženo osvojio 12 poena u dosadašnjem dijelu prvenstva, u svojje utakmice uvijek ulaze sa jednim odličnim planom".

Trener TSG-a ni ovaj put neće moći računati na usluge bh. reprezentativca Sejada Salihovića koji je u dosadašnji osam kola upisao samo dva nastupa,  te svega 63 minute proveo na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.