Selektor Argentine otkrio zašto Messi nije slavio gol

Napadač Barce bez slavlja u 90. minuti

Selektor Argentine otkrio zašto Messi nije slavio gol

Mnogi navijači Barcelone neće pamtiti po dobrom posljednji susret njihove ekipe protiv Leganesa.

Iako su Katalonci slavili pobjedu sa 2:1 i uzeli tri boda te ostali u trci za titulu prvaka, mnogo negativnih stvari se dešavalo na tom susretu.

Naime, od Barcelone se očekivalo da će sa mnogo uvjerljivijim rezultatom pobijediti slabašnog protivnika, ali osim toga, navijače Barce je više zaboljelo ponašanje prve zvijezde kluba, Lea Messija.

Messi nije slavio pogodak u 90. minuti koji je Barci donio tri boda, a vjerovatni razlog je otkrio selektor Argentine Edgardo Bauza.

"Koliko sam vidio, bio je veoma ljut nakon postignutih golova. Mislim da je to zbog kritika koje je dobio na svoj račun poslije meča protiv PSG-a", rekao je Bauza.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Messi je u gostima kod PSG-a odigrao jednu od najlošijih utakmica u karijeri, a Barca je poražena sa visokih 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti