Selektor Gaučosa ponovo šokirao Icardija
Foto: EPA

Napadač Intera bez poziva

Selektor Gaučosa ponovo šokirao Icardija

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Argentine Edgardo Bauza odlučio je da ponovo izostavi napadača Intera Maura Icardija sa spiska nacionalnog tima.

Bauza je poslao pozive fudbalerima na koje računa u utakmicama protiv Perua i Paragvaja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a ponovo među pozvanim nema fantastičnog napadača Intera.

Obrazložio je to njegovim privatnim životom s kojim je dobro upoznat i odlučio je da ga ne poziva u nacionalni tim dok je on selektor.

Pozvao je mnoge zvijezde koje predvode Aguero, Higuain, Dybala...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sastav Argentine: Romero, Guzman, Andujar; Musacchio, Roncaglia, Mercado, Otamendi, Funes Mori, Rojo, Zabaleta, Demichelis, Mas; Mascherano, Kranevitter, Banega, Di Maria, Lamela, Gaitan, Pizarro; Aguero, Correa, Dybala, Pratto, Higuain, Alario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti