Selektor Srbije komentarisao situaciju oko Bojana Krkića

Igrat će za Orlove?

Selektor Srbije komentarisao situaciju oko Bojana Krkića

E. Škorić

Selektor Srbije Slavoljub Muslin komentarisao je vijesti koje kažu da bi uskoro Bojan Krkić mogao igrati za Orlove.

Ta vijest je danas odjeknula u regionu, a SOS kanal je objavio da je Krkić na pragu da obuče dres Srbije, odakle i potiče, te da Fudbalski savez Srbije radi sve da što prije dobije FIFA-inu dozvolu za Krkićev nastup.

"Kada i ako bude postojala mogućnost da Krkić igra za Srbiju, onda ću razmišljati o njemu. Moje misli sada su usmjerene ka Moldaviji i Austriji, igračima koji mogu da igraju za Srbiju", kazao je Muslin.

Srbijanski mediji nadaju se da će na proljeće Krkić, koji je svojevremeno igrao za Barcelonu i Romu, ipakk obući dres Orlova i da će selekciji pomoći u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti