Selektor Venezuele: Paragvajci su nam poslali prostituke
Foto: EPA

Ipak nisu nasjeli

Selektor Venezuele: Paragvajci su nam poslali prostituke

Reprezentacija Paragvaja napravila je veliki kiks u noći s utorka na srijedu jer na domaćem terenu nisu uspjeli da pobijede Venezuelu i plasiraju se na Svjetsko prvenstvo.

Paragvajci su odirali jako loš meč, a to je možda bilo zbog činjenice što su prije utakmice više razmišljali o stvarima van terena, nego o onim na terenu.

Selektor Venezuele otkrio je da su Peruanci na sve načine pokušali da dođu do trijumfa, a jedan od njih je bio i slanje prostitutki u hotel gdje su bili smješteni fudbaleri Venezuele. Ipak, ta taktika nije urodila plodom. 

"U naš hotel je došlo nekoliko djevojaka i bilo nam je jasno koja im je namjera. Ali, fudbal je napredovao, igrači više ne nasjedaju na takve stvari. Ne znam ko ih je poslao u hotel, ali mislim da je sve jasno. To je stara taktika", rekao je selektor Rafael Dudamel.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Venezuela je na tom meču pobijedila sa 1:0 i to pogotkom Herrere iz 84. minute. Oni su na kraju ipak završili na posljednjem mjestu sa samo 12 osvojenih bodova, dok je Paragvaj ostao dva mjesta ispod crte koja vodi u baraž jer su skupili 24 boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi