Direktor Sarajeva pred utakmicu sa Borussijom

Selimović: Očekujemo pun stadion i veliku podršku

Fudbalski klub Sarajevo sutra će u okviru Play Offa Evropske lige na stadionu Asim Ferhatović Hase odmjeriti snage sa Borussijom Mönchengladbach. 

Utakmica na našem najvećem stadionu počinje od 20 sati i 45 minuta. Danas je u prostorijama kluba sa Koševa održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio direktor ekipe iz Titove 38/b Dino Selimović. 

"Želim da se zahvalim našim medijskim pokroviteljima, a potom i drugim medijima koji rade odličnu promociju ove utakmice. Nakon dugo vremena jedan bh. klub ima priliku da odigra jednu utakmicu na visokom nivou. Želim čestitati čitavoj ekipi i administraciji na jednom velikom sportskom rezultatu," rekao je Selimović i dodao: 

"Očekujemo ispunjen stadion, za utakmicu je štampano 30.000 ulaznica. Kompletna tribina istok je rasprodana, a tribina sjever također je jako blizu da bude rasprodana. Ulaznica ima još dovoljno za tribinu zapad i nadam se da ćemo pred punim tribinama dočekati Borussiju," rekao je Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.