Senad Lulić ide stopama Onazija i Candreve?

Očekuje se konačni dogovor u narednim danima

Senad Lulić ide stopama Onazija i Candreve?

Senad Lulić bi se u narednim danima trebao definitivno dogovoriti sa čelnicima rimskog Lazija oko njegovog statusa u tom klubu.

Obzirom da je Lulić idol navijača i jedan od boljih fudbalera Lazija, uprava kluba silno želi produžiti ugovor s našim reprezentativcem. Lulić je nedavno imenovan i za kapitena Lazija što dovoljno svjedoči o tome koliki ugled ima u rimskom klubu. Istina, u nedostatku Maurija i Ledesme, ali je kapitenska traka svejedno ogromna čast i obaveza.

Lazio je potpisao nove ugovore sa dva bitna fudbalera. Vjernost klubu produžili su Ogenyi Onazi i Antonio Candreva, a u narednim danima se očekuje i dogovor oko Lulićevog produženja saradnje. Kako u Laziju navode, ne bi trebalo biti problema oko toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.