Serge Aurier kuca na vrata Barcelone?

Potencijalna akvizicija

Serge Aurier kuca na vrata Barcelone?

D. Vejo

Dani Alves ako je suditi prema pisanju medija, kroz nekoliko dana mogao bi da napusti Barcelonu što govori da bi Kataloncima nedostajao desni bek, a kao novo ime na toj poziciji spominje se igrač PSG-a Serge Aurier.

Igrač iz Obale Slonovače nije se pretjerano naigrao u dresu PSG-a ove sezone. Međutim, kako pišu inostrani mediji on bi vrlo lako mogao postati novo pojačanje Barcelone.

Karakteristike ovog 24-godišnjeg igrača zadnje linije su brzina i tehnika. Veoma prodoran fudbaler koji svojom brzinom može napraviti problem protivničkim odbranama.

Da li će Aurier obući plavo-crveni dres ovog ljeta, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi