Sergio Ramos: Totti je jedan od najvećih ikada
Foto: EPA

I kapiten Reala je imao šta reći o velikom Tottiju

Sergio Ramos: Totti je jedan od najvećih ikada

Legendarni Francesco Totti je večeras odigrao svoju zadnju utakmicu u dresu Rome. Nakon posljednjeg pozdrava Princa Rima sa svojim vjernim navijačima, čitav Olimpico je plakao, a čestitke i pozdravi za sjajnog Tottija pristižu iz svih krajeva svijeta. 

Nakon Tottijevog emotivnog rastanka od voljenog dresa nakon četvrt stoljeća, i sjajni štoper Real Madrida Sergio Ramos je imao nekoliko riječi o Italijanu.

"Mislim da bi se Totti dobro snašao u bilo kojem velikom klubu, zato što je on rođeni strijelac i veliki igrači uvijek nađu način da se uklope u ekipu", rekao je Ramos za Roma TV, te dodao:

"Kada se bude pravila lista najboljih igrača svih vremena, Totti će sigurno biti na njoj, zaista vjerujem da ćemo ga se sjećati kao jednog od najvećih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi