Šest golova u Leverkusenu, nevjerovatni Gomez i remi

Bayer - Wolfsburg 3:3

Šest golova u Leverkusenu, nevjerovatni Gomez i remi

E. Škorić

Nogometaši Bayera i Wolfsburga remizirali su u nevjerovatnom meču 26. kola njemačke Bundeslige. Bilo je 3:3 nakon ludih 90 minuta.

Bayer je u Leverkusenu ugostio Wolfsburg i ovo je bio duel ekipa iz donjeg dijela tabele, kojima očajnički trebaju dobri rezultati i pravo pitanje je ko će više da žali za preostala dva boda.

Domaćin je u 40. minuti poveo golom Bellarabija, a u 65. minuti Volland je povisio na 2:0 i taj rezultat bio je aktivan do deset minuta prije kraja, kada je krenula prava golijada.

Mario Gomez je od 80. do 87. minute postigao hat-trick i Wolfsburg je vodio 3:2, a Havertz u 89. minuti zabija za 3:3 i podjelu bodova.

Bayer je 11. nakon ovog kola s 32 boda, dok je Wolfsburg 13. i ima dva boda manje od današnjeg rivala. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi