Šest pogodaka Harisa Handžića na sedam pripremnih utakmica

Šest pogodaka Harisa Handžića na sedam pripremnih utakmica

Haris Handžić dres Borca po okonča nju prošle sezone zamijenio je dresom novog ruskog prvoligaša UFA-e. 

U novom klubu se nametnuo i odmah na prvim utakmicama pokazao da će biti veliko pojačanje. U sedam mečeva koliko je odigrao do sad Handžić je postigao šest pogodaka pridodavši i dvije asistencije.

Prvi od šest pogodaka postigao je na utakmici protiv Sakhalin Yuzhnoa koju su Rusi riješili su svoju korist rezultatom 3:0. Uslijedio je trijumf nad Stroginom iz Moskve rezultatom 3:1, uz novi pogodak našeg internacionalca.

Handžić se u strijelce upisao i na utakmici protiv Torpeda koju je UFA riješila u svoju korist istim rezultatom. Handžić je bio strijelac i u trijumfu nad Yakutijom, kao i dva puta na jučerašnjoj utakmici protiv Zemuna u trijumfu od 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.