Sevilla dobija Jovetića za skroman novčani iznos

Inter popustio

Sevilla dobija Jovetića za skroman novčani iznos

D. Vejo

Crnogorski fudbaler i član Seville Stevan Jovetić, prema svemu sudeći i dalje će ostati na Ramon Sanchez Pizjuanu.

Svojim igrama u dresu Andalužana, Jovetić je skrenuo pažnju na sebe. Odmah nakon što je stigao u klub, pretplatio se na postizanje golova kraljevskom timu, što je oduševilo rukovodstvo Seville, koje je odlučilo da pregovara sa Interom o Jovetićevoj sudbini.

Navodno, Italijani su spremni da puste Jovetića u Sevillu za daleko manji iznos od onog koji stoji u otkupnoj klauzuli od 14 miliona eura.

Kako prenose španski mediji, Crnogorac će ostati na Ramon Sanchez Pizjuanu za svega šest miliona eura, na koje su pristali da ga prodaju Nerazzurri.

S ovim bi Sevilla u svojoj kasi sačuvala zavidnu sumu novca, dok bi dobila i veliko pojačanje. Dakle, uloženo dobijeno.

Za Sevillu, Jovetić je do sada postigao ukupno šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije