Sevilla ga prodaje: Spahić ima ponude iz Francuske i Grčke?

Spahić ne ostaje u Sevilli?

Sevilla ga prodaje: Spahić ima ponude iz Francuske i Grčke?

M. Šljivak

Kapiten Zmajeva, Emir Spahić, proveo je proteklih pola sezone na posudbi iz Seville u ruskom Anžiju,  a nakon godišnjeg odmora, Spahić će se vratiti treninzima tima iz Andaluzije.

Naš reprezentativac ima još godinu dana ugovora sa Sevillom, a španski tim kako stvari stoje, možda prihvati ponudu jednog od klubova koji žele Spahića, kako na kraju sezone ne bi ostali bez novca od transfera našeg reprezentativca.

Prema izvorima bliskih klubu, Spahić ima nekoliko ponuda, a spominje se njegov eventualni prelazak u Grčku ili Francusku, ali još uvijek nikakva odluka u klubu iz Andaluzije nije donijeta.

Postoji opcija da Spahić i ostane u klubu, a to zavisi samo od eventualnog odlaska štopera Fazija iz kluba, a za ovog igrača također postoji veliki interes. Sevilla to želi iskoristiti i prodati ovog štopera, a pored njega na ovoj poziciji su u klubu Botia, Bernardo, i Fernando Navarro, te povratnik sa posudbe iz Getafea Alexis Ruano.

Odluka da li će Spahić ostati u Sevilli ili će ipak napustiti tim, biće donešena u narednih nekoliko sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.