Sevilla planira kupiti napadača Evertona

Sandro Ramirez napušta Otok?

Sevilla planira kupiti napadača Evertona

E. Ganibegović

Španski mediji prenose kako je Sevilla zainteresovana za dovođenje napadača Evertona.

Naime, pojavile su se informacije kako španska ekipa u svoje redove planira dovesti Sandra Ramireza.

Ovaj 22-godišnjak je na ljeto napustio Malagu i postao novi član Evertona, međutim u novome klubu nije mnogo pokazao.

Ramirez je prethodne sezone u dresu Malage postigao 14 pogodaka u 28 nastupa, dok je ove za Karamele odigrao 11 utakmica, ali se nije uspio upisati u listu strijelaca.

Navodono je Sevilla već u januaru spremna poslati ponudu za mladog napadača, kojeg vide kao idealno pojačanje u svojim redovima. U špnaskoj ekipi nisu zadovoljno svojim napadačima, isključivo Luisom Murielom i Nolitom pa zbog toga traže nova rješenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je kako je u Evertonu došlo do smjene trenera. Koeman je napustio kormilo ekipe, a stigao je David Unsworth. Sandro nije proveo niti jednu minutu na terenu od kada je stigao novi šef i klub bi mogao biti spreman na njegovu prodaju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi