Sevilla poslala na Poljud ponudu za Sušića

Želi ga i španski prvoligaš

Sevilla poslala na Poljud ponudu za Sušića

Tino Sven Sušić sve je bliže odlasku iz Hajduka, a splitski tim na njemu bi mogao zaraditi oko pet miliona eura.

Iako se spominjalo da je njegov transfer na stadion Giuseppea Meazza završena stvar, problem pri realizaciji posla stvara činjenica da je Inter u ovom prijelaznom roku mnogo potrošio i sredstva za transfer mora tražiti u prodaji nekoga. 

Hajduk je spreman pričekati još desetak dana, a ukoliko Inter ne pošalje ponudu, čelnici "Bijelih" okrenut će se drugim klubovima koji su zainteresovani za Sušića.

Ako je vjerovati pisanjima španskih medija, Sevilla je već poslala ponudu na adresu Hajduka i uključila se u licitaciju zajedno sa Interom, Dniprom i Bordeauxom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije