Sevilla započela pripreme i odradila trening bez Stevanovića

Naš (bivši) reprezentativac nije u planovima

Sevilla započela pripreme i odradila trening bez Stevanovića

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović ni u narednoj sezoni neće nositi dres španske Seville.

Stevanović je prošlog ljeta potpisao višegodišnji ugovor sa Sevillom a kako nije dobio pravu priliku za igru, odlučio je da ode na posudbu. Prvo je bio u Elcheu gdje je odigrao samo tri utakmice, da bi kasnije prešao u španskog drugoligaša Deportivo Alaves gdje je nastupao s vremena na vrijeme.

Kako stvari stoje, 23-godišnji Stevanović ni u narednoj sezoni neće nastupati za Sevillu a ekipa iz Andaluzije već je odradila prvi trening na kojem se nije pojavio Stevanović.

To vjerovatno znači da Sevilla ne računa ozbiljno na bh. fudbalera i postaje izvjesno da će u budućnosti ovaj igrač potražiti novi klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti