Sherwood: Jesusu nedostaje manira

Trener Tottenhama nakon poraza od Benfice

Sherwood: Jesusu nedostaje manira

Benfica je sinoć u Londonu na White Hart Laneu savladala Tottenham rezultatom 3:1 u okviru prvog susreta osmine finala UEFA Evropske lige. 

zuzetno zanimljivo bilo je ne samo na terenu, nego i pored njega. Jorge Jesus trener Benfice i njegov kolega na drugoj strani Tim Sherwood vodili su pravi mali rat. Nakon što je Luisao postigao treći pogodak Jesus je mahao sa tri prsta, što je isprovociralo Sherwooda. 

"Njemu nedostaje manira. Njegov tim je pokazao da je vrhunski, ali on... Mahati tako, zašto bi to bilo ko uradio? Nemam namjeru razgovarati sa njim," rekao je Sherwood nakon utakmice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.