Shrvani Simeone: Ne znam koji poraz više boli
EPA

Atletico poražen u finalu

Shrvani Simeone: Ne znam koji poraz više boli

Atletico Madrid je drugi put u tri godine poražen u finalu Lige prvaka. 

Nakon što je Real Madrid bio bolji u izvođenju jedanaesteraca, Simeone je u izjavi za medije pokazao koliko teško mu je pao poraz na San Siru i nikakve izgovore pritom nije tražio. 

"Čestitam Realu na pobjedi. Još jednom su bili superiorniji od nas, ovaj put na jedanaesterce", kazao je Simeone i potom dodao: 

"Ne znam koji poraz više boli. Ono što stvarno boli je vidjeti ljude koji su dali novac da dođu ovdje. Osjećam se odgovoran da im nisam dao što su htjeli. To stvarno boli. Nema izgovora, Real Madrid je bio bolji i zbog toga je pobijedio, ali mi smo imali šansu da postanemo šampioni i nismo je iskoristili. Igračima sam rekao da ne plaču, jer su dali sve od sebe", dodao je Simeone. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi