Sigurne pobjede Partizana i Crvene zvezde

Superliga Srbija, 10. kolo

Sigurne pobjede Partizana i Crvene zvezde

D. Rakanović

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 10. kola Superlige Srbije. 

Partizan je na domaćem terenu savladao Radnički iz Niša rezultatom 3:1.

Crno-bijele je u vodstvo doveo Zoran Tošić pogotkom u 32. minuti. U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Marko Janković je udvostručio prednost Partizana. 

Radnički je u 59. minuti smanjio prednost pogotkom Pavkova, a pitanje pobjednika je riješio Ognjen Ožegović pogotkom u 72. minuti za konačnih 3:1. 

Crvena zvezda je savladala na gostovanju Voždovac sa 2:0. Strijelci za crveno-bijele bili su Mitchell Donald u 40. minuti i Guelor Kanga u 90+1 minuti. 

Vojvodina je u Novom Sadu savladala Napredak rezultatom 3:1. 

Za Vojvodinu su golove postizali Mihajlović, Subotić i Jovančić, dok je Alivodić ublažio poraz Kruševljana. 

Čukarički je na gostovanju savladao Bačku rezultatom 3:2, Borac je u Čačku bio bolji od Rada sa 3:1. 

Zemun je savladao Javor u Ivanjici minimalnim rezultatom 1:0, dok su Spartak i Mladost odigrali neriješeno 3:3.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Crvena zvezda je na prvoj poziciji sa 22 boda, uz dvije utakmice manje. Isti broj bodova ima Vojvodina, dok treći Partizan ima 19 bodova, uz takođe dvije tuakmice manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi