Silva: Mourinho i Chelsea nas nisu dovoljno poštovali
Foto: EPA

Brazilac nakon utakmice

Silva: Mourinho i Chelsea nas nisu dovoljno poštovali

E. Škorić

Thiago Silva je kritikovao igrače Chelseaja i Josea Mourinha, tvrdeći da nisu iskazali poštovanje.

Brazilski stoper je uveliko doprinio velikom uspjehu PSG-a, koji je nakon produžetaka u Londonu odigrao 2:2 i prošao u četvrtfinale Lige pravka.

Silva je, istina, skrivio penal  prvom produžetku, ali je u drugom pogodio za prolaz.

“Ne doživljavam ovo kao osvetu, ali Chelsea nam nije iskazao dovoljno poštovanja. Svakako da ga zaslužujemo, posebno od Mourinha”, izjavio je Silva, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Rekao je da je sretan jer mu žrijeb donio PSG, kao zato što su Pariz i London blizu pa navijači ne moraju dugo putovati. No, mislim da nije to bio glavni razlog zašto je bio sretan kada je izvukao PSG. Izbacili su nas prošle sezone i zato je to rekao”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.