Silva: Sada svi trebaju da poštuju PSG

Brazilac sretan zbog dolaska Di Marije

Silva: Sada svi trebaju da poštuju PSG

E. Škorić

Brazilski stoper Thiago Silva vjeruje da će Angel di Maria biti sjajno pojačanje za PSG.

PSG nastavlja s velikim ulaganjima, a zvijezdama poput Silve, Luiza i Ibrahimovića pridružio se i Di Maria, koji bi ubrzo trebao da potpiše ugovor s Parižanima.

“Ljudi sada trebaju poštovati PSG kao jedan od velikih evropskih klubova. Real i Barca su vjerovatno na razini iznad, a onda slijede klubovi među kojima i PSG”, kazao je Silva.

Di Maria je u Dohi na liječničkim pregledima, nakon čega će oputovati u Pariz. On je napustio United nakon jedne ne baš sjajne sezone na Old Traffordu, a ranije je igrao za Real Madrid i Benficu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Argentinskog nogometaša će Parižani platiti 44 miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti