Simeone: Očekivao sam mnogo više od Torresa

Trener Atletico Madrida

Simeone: Očekivao sam mnogo više od Torresa

Trener Atletico Madrida, Diego Simeone, nije zadovoljan igrama napadača Fernanda Torresa koji je na zimu stigao u španski klub. 

Simeone je u razgovoru za tamošnje medije istakao da je očekivao mnogo više od Torresa, koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao svega jedan pogodak. 

"Trebalo nam je mnogo više od Torresa, nego što je do sada pružio. Drago mi je što je postigao gol, ali potrebno nam je mnogo više od njega. On je sada mnogo bolji, sve više je uključen, njegova koordinacija je bolja. On živi za to da postiže golove i stvarno mu je potrebno da bude strijelac i u Primeri", rekao je Simeone, a potom se osvrnuo na meč svoje momčadi sa Getafeom.

"Stvorili smo mnogo dobrih šansi. Na kraju smo Getafe kaznili iz prekida", dodao je Simeone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.