Simeone oduševljen Šehićem
Foto: EPA

Trener Atletica pohvalio bh. golmana

Simeone oduševljen Šehićem

Qarabag i Atletico Madrid sinoć  u Bakuu odigrali neriješeno (0:0) u okviru trećeg kola Lige prvaka. 

Iako su Madriđani imali igrača više od 75. minute, do pobjede nisu uspjeli doći, za što je u najvećoj mjeri zaslužan golman reprezentacije BiH Ibrahim Šehić koji je naprosto briljirao na golu Qarabaga. 

"Da, bio je ovo neočekivan rezultat. Iako smo imali veoma dobre prilike, do pogotka nismo uspjeli doći, a bio je i prisutan strah da bismo mogli i izgubiti. Zaboravit ćemo ovu utakmicu i posvetiti se onome što dolazi. Vjerujem da ćemo ispraviti greške koje pravimo", kazao je, između ostalog, trener gostiju Diego Simeone, te prokomentarisao Šehićev nastup. 

"U protivničkoj momčadi posebno se istaknuo golman Ibrahim Šehić. Bio je odličan", pohvalno je rekao Argentinac. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovim remijem Qarabag je postao prvi azerbejdžanski klub sa osvojenim bodom u Ligi prvaka, dok je Atletico ozbiljno ugrozio šanse za osminu finala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi