Simeone: Potrebni su nam Griezmannovi golovi

Trener Atletico Madrida

Simeone: Potrebni su nam Griezmannovi golovi

Atletico Madrid slavio je protiv Espanyola sa 2:0 i tako zasjeo na petu poziciju na tabeli, a nakon susreta oglasio se i Diego Simeone.

Trener Jorgandžija bio je zadovoljan pobjedom, a posebno je govorio o Antoineu Griezmannu.

"Igrali smo dobro i većinu susreta proveli smo na protivničkoj polovini. Kontrolisali smo igru i mogli pobijediti i ubjedljivije. Ali, dobro je i ovako", rekao je Simeone i dodao:

"Potrebni su nam golovi Griezmanna. On obično ulazi sa klupe, a tako je bilo i danas. On je odigrao dobar susret, bio je pokretljiv i tražio je gol. Žao mi je što nije pogodio i mislim da bi on mogao biti naša prevaga, ukoliko uđe u golgeterski niz".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.