Simeone: Privilegija je imati Griezmanna u timu

Strateg Atletica o napadaču

Simeone: Privilegija je imati Griezmanna u timu

D. Vejo

Diego Simeone i njegov tim danas su u okviru šestog kola Primere nastavili seriju dobrih rezultata, a gdje su na svom terenu savladali ekipu Deportiva minimalnim rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču, postigao je napadač Griezmann, što je bio dovoljan razlog da strateg Madriđana kaže samo riječi hvale o mladom centarforu.

"Privilegija je imati fudbalera kao što je Griezmann u svom timu. On je kalup igrača koji ima sjajan pregled igre, te koji u svakom trenutku može odlučiti utakmicu", kazao je nakon meča trener Atletica, Diego Simeone.

Griezmann će svoj pokušati da poboljša već u narednom kolu, kada Atletico gostuje ekipi Valencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi