Simeone: Promašivao je i Maradona penale, pa šta?

Griezmann još uvijek šutira penale

Simeone: Promašivao je i Maradona penale, pa šta?

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su porazili Bayern iz Munchena rezultatom 1:0 u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona.

Pobjeda ekipe koju s klupe vodi Diego Simeone mogla je biti i uvjerljivija da je francuski napadač Antoine Griezmann bio precizniji sa bijele tačke u drugom poluvremenu.

Bio je to već treći promašeni penal za Atletico u posljednja četiri meča Lige šampiona, a Griezmann je promašio dva.

"Maradona, Messi, Platini i Zico su promašivali penale. Nema problema, Griezmann će i dalje pucati. Sretni smo i zadovoljni njegovim radom. Napravio je hiljadu dobrih stvari večeras, a uostalom on je započeo kontru za gol. Za mene je on jedan od najboljih napadača na svijetu", rekao je Simeone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je pobjednički gol za Atletico sinoć postigao Carrasco.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi