Simeone: Zadržat ćemo 3. mjesto, što je i naš cilj

Nakon remija sa Athleticom

Simeone: Zadržat ćemo 3. mjesto, što je i naš cilj

A. Beganović

U okviru 35. kola Primere fudbaleri Atletico Madrida i Athletica su podijelili bodove (0:0), no i pored neplaniranog gubitka dva boda trener Jorgandžija, Diego Simeone, uvjeren je da će njegovi izabranici sačuvati 3. mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

"U prvom dijelu nismo bili na nivou, dok smo u drugom poluvremenu bili mnogo bolji. Vidio sam hrabrost kod igrača. Uvjeren sam da će moja ekipa zadržati 3. mjesto u prvenstvu, što je i naš cilj", izjavio je Simeone.

Podsjetimo, tri kola prije kraja prvenstva Atletico se nalazi na 3. mjestu tabele sa 76 bodova, a Valencia se nalazi na 4. mjestu sa sedam bodova manje i susretom manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.