Simeunović donio Dugopolju bod kod Gorice

Gol bivšeg igrača Sarajeva

Simeunović donio Dugopolju bod kod Gorice

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Zrinjskog i Radnika, Deni Simeunović, donio je ekipi Dugopolja jedan bod na gostovanju kod Gorice (1:1).

U 23. kolu Druge HNL Dugopolje je remizirali na teškom gostovanju (1:1), a Deni Simeunović je gostima donio vrijedan bod.

U igru je ušao u 54. minuti, da bi pet minuta prije kraja meča preciznim udarcem pogodio mrežu Gorice za konačan rezultat susreta od 1:1.

Primljenim golom Gorica je prepustila vodeće mjesto ekipi Solina, pa bi Simeunović na kraju mogao skupo koštati ovaj tim u borbi za plasman u društvo najboljih hrvatskih klubova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi