Simo Krunić preuzima mladu reprezentaciju Srbije?

Bivši trener Željezničara

Simo Krunić preuzima mladu reprezentaciju Srbije?

S. Mlaćo

Prema pisanju srbijanskih medija, bivši trener Željezničara Simo Krunić vrlo brzo bi mogao postati novi selekor mlade reprezentacije Srbije. 

Nogometni savez Srbije  potrazi je za nasljednikom Tomislava Sivića, a prvi kandidat je Nenad Lalatović koji će voditi mlade Orliće do završetka Evropskog prvenstva u Poljskog, a zatim će na njegovo mjesto doći Simo Krunić. 

Kao što je već poznato, Krunić je 2006.godine bio pomoćnik Javieru Clementeu na klupi seniorske selekcije Srbije, a osim Željezničara trenirao je još OFK Beograd, Čukarički, Inđiju, kineski Airebin, te u dva navrata Jagodinu. 

Sa Jagodinom je osvojio i Kup Srbije, a jedno vrijeme se povezivao i sa Crvenom Zvezdom. U Srbiji je veoma cijenjen, pa ukoliko dođe do dogovora sa čelnicima tog saveza sigurno da neće biti iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi